Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв відповів на питання розлучення зірок Дантеса і Дорофєєвої.

Як він розповів, якби пара не практикувала полігамні відносини, Надя не втекла б від Дантеса

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Про це Гордєєв розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну на YouTube-каналі у програмі "Слава+".

"Не потрібно було практикувати с*ксуальні ігри вчотирьох. Я серйозно кажу, груповуха не приводить ні до чого доброго", - сказав Гордєєв.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram
Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram

Екстрасенс зазначив, що саме з цієї причини показав розклад карток Таро. Тільки це пояснює чому Надя закохалася в Кацуріна, а Даша Кацуріна у Дантеса. Він вважає, що пари проводили багато часу разом, відпочивали та навіть жили.

[quote author=""]"Я подивився на ситуацію і потім мені казали: "Реально, звідки ти знаєш?" Я дійсно говорю, що там люди спробували груповушечку... Ось таке спілкування між собою воно розвиває якийсь контакт однозначно. Тому такий відпочинок разом рано чи пізно до чогось приведе. Але ці люди дуже схожі між собою. Енергетично", - додав екстрасенс.

Крім того, на його думку, нові пари на 100% не мають майбутнього і не виключають, що Надя може повернутися до Дантеса.

Нагадаємо, що Дантес розслабився з напівголою Кацуріною, але й з дітьми поряд: "Набухаюсь".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва "повернулася" у дитинство, де вона ще не була ні з Дантесом, ні з Кацуріним: "Дивлюсь на те, як...".