На початку 2000-х шанувальники латиноамериканського серіалу "Клон" вечорами сідали перед телевізорами, щоб переглянути чергову серію улюбленого серіалу.

Багатьох шанувальників "Клона" цікавило, кого ж вибере головна героїня Жаді – Лукаса чи Саїда.

Саїд з серіалу "Клон", скріншот
Саїд з серіалу "Клон", скріншот

І якщо симпатії героїні однозначно були за Лукаса, то величезна армія шанувальників опинилася під чарами Саїда. Образ героя втілив харизматичний актор Далтон Віг.

І ось через 20 років 59-річний актор, як і раніше, має величезну армію шанувальниць по всьому світу. Але з віком Далтон Віг обрізав свою шикарну шевелюру і відростив бороду.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Я його навіть не впізнала", " Красиво старіє", "САІД ❤❤❤❤❤", "Він класний!", "Дуже цікавий чоловік!", "Тепер може зніматися в серіалі клон Сід Абдулом)", "На джима керрі схожий", "Постаріл...", "Час не щадить", - писали під публікацією актора в соцмережі Instagram шанувальники.

Нагадаємо, що "Емілі у Парижі" переїде до Риму? Лілі Коллінз розсекретила інтриги 4 сезони серіалу: "Більше драми для всіх вас". Поки шанувальники чекають на новий сезон, Лілі Коллінз вирішила дати кілька підказок про те, що нам чекати.

Раніше ми повідомляли, що вийшла королева: як зараз виглядає актриса, яка зіграла улюблену дочку Роксолани з "Величного століття" Міхрімах.

Також стало відомо, що побилась з Гюррем і збудувала мавзолей: як склалася доля реальної Махідевран, яка втратила Сулеймана.