Розлучення Наді Дорофєєвої з Дантесом свого часу наробило багато галасу в Мережі, а потім весілля з Михайлом Кацуріним шанувальники також не залишили поза увагою.

А зараз вони вирішили згадати якою була Надя у дитинстві, яка полонить серця чоловіків

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

На сторінці шанувальників співачки з'явилося дитяче фото співачки. На ньому Наді десь років 11-12, вона у рожевому костюмі, а на голові у неї стильний бант у колір одягу.

Варто зазначити, що в дитячі роки маленька Надя дуже гарно виглядала, носила для її віку стильну зачіску з чубчиком, а її посмішка зовсім не змінилася. У руках її квіти, трохи видно на фото. Мабуть, фотографію зроблено з нагоди якогось святкування.

Популярні новини зараз
Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Фото фанати жартівливо підписали так:

"Виросте, розбиватиме серця чоловікам"

DOROFEEVA, скриншот: Instagram Stories
DOROFEEVA, скриншот: Instagram Stories

Потім вони опублікували фото вже дорослої Наді, де вона майже без одягу, а замість ліфа вона прикрилася руками. Його вони підписали так:

"Розбила серце Кацуріна"

DOROFEEVA, скриншот: Instagram Stories
DOROFEEVA, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва "повернулася" у дитинство, де вона ще не була ні з Дантесом, ні з Кацуріним: "Дивлюсь на те, як...".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва тепер є бомжем? Дружина Кацуріна зізналася, що їй довелося виписатися з них із Дантесом вдома. Та сама фотографія з Кацуріним із ЦПАУ була не ознакою зміни прізвища, а якраз зміною прописки.

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва поділилася першими відчуттями після весілля з Кацуріним, не кожен "витримає": "Михайло почав...".