75-річна Софія Ротару вже давно вийшла з новин і з'являється в соцмережах тільки, щоб привітати українців зі святами або поспівчувати жертвам обстрілів, які влаштовують росіяни.

Відомо, що вона не дає жодних концертів на росії та навіть не бажає спілкуватися з ними. Але раніше її життя було насиченим і вона часто ділилося з шанувальниками моментами з неї. Так можна було помітити, що Софія Ротару ніби відкрила секрет вічної молодості, дивуючи своїм юним виглядом.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Одного разу, тоді ще 71-річна Софія Ротару поділилася кадрами із сім'єю, де здивувала всіх молодістю. На сімейних фото зірка затьмарює не лише невістку, а й власну онучку.

Знаменита Софія Ротару показала сімейні фотографії. Зіркові фотографії було зроблено під час фестивалю Atlas Weekend 2019, про який багато чули у Києві. На музичному заході легендарна виконавиця з'явилася серед своїх рідних – сина Руслана Євдокименка, його дружини Світлани та їхньої доньки Соні. Хочеться сказати, що співачка шалено любить своїх онуків – Соні та Анатолії. До речі, останнього не видно було на сімейних фотографіях. Можливо, Анатолій став автором цих знімків, оскільки юнак захоплюється фотографією. А можливо, просто проігнорував сімейний вихід у світ.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Захоплені шанувальники Ротару почали обсипати свою улюбленицю компліментами.

«Ви шикарні, Софіє Михайлівно!», «Просто красуня», «Незрівнянна!!!», «найкрасивіша жінка у світі» , - пишуть фанати Софії Михайлівни.

Шанувальники і вражені тим, що у свої роки Актриса виглядає ровесницею своєї невістки Світлани. А дехто впевнений, що знаменита виконавиця може дати фору і своїй онучці.

Зауважимо, що у Соні Євдокименко також є свої фанати. Молода дівчина пробувала свої сили у модельному бізнесі. Шанувальники впевнені, що свою красу Соня успадкувала від знаменитої бабусі. Під час фестивалю в Києві Соня позувала фотографам в асиметричній сукні сріблястого кольору, а також у зеленому міні та сірому бомбері.

Софія Михайлівна не відставала від онуки. Вона продемонструвала блакитну сукню-вишиванку, а чорну сукню, з паєтками, доповнила курткою-косухою.

Нагадаємо, що росіяни вигадали серйозні проблеми зі здоров'ям у Софії Ротару: нею "керують" родичі.

Раніше ми повідомляли, що Ротару виступила з воїнами ЗСУ, поки її сестра "відсиджується" вдома: зала аплодувала стоячи.