Настя Каменських — відома українська співачка, яка, втім, може втратити свою популярність через низку не дуже правильних, на думку громадян, дій.

На початку повномасштабної війни вона була в Іспанії, куди з Потапом втекли ще до 24 лютого 2022 року. А нещодавно дала інтерв'ю Маші Єфросініної, в ході якого наговорила багато невиразних речей. Зараз Каменських поділилася відео в соціальній мережі Instagram, в якому позувала в чорній сукні з довгими рукавами.

Настя Каменських. Фото Instagram
Настя Каменських. Фото Instagram

Важливою особливістю вбрання є те, що воно дуже коротке. Тож у кадр потрапила верхня частина стегон співачки.

"Найважливіша подорож - до самої себе. Нирнувши в яку, ви отримаєте все, а головне - любов і прийняття себе", - пише Настя Каменських у публікації.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Крім цього, вона наголосила, що цей процес є потужним джерелом радості, натхнення та, що найголовніше, сили. Дуже важливо дбати про себе як про своїх близьких.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Якби її не хейтіли, вона ідеал жіночності та краси", "Шлях до себе завжди складний, з перешкодами, але і чарівний одночасно", "Я не можу любити себе, чому завжди шукаю в собі мінуси", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Треба було подумати...": продюсер Полякової пояснив помилку Каменських, яка захотіла співати російською

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських нарешті показала дітей, але поділилася болем: "Вони вже втратили найдорожче"

Знай.ua писав, Настя Каменських знову отримала "ляпас" від незадоволених українців: "Патріотка ср*на"