Оля Полякова - відома українська виконавиця, яка часто викладає будь-які публікації у соціальній мережі Instagram.

Зовсім недавно вона пригрозила одному зі ЗМІ судом, тому що ті наговорили зайвого щодо її старшої дочки Маші та її зовнішнього вигляду. А зараз вона, в ефірі "Дорослі дівчата", з Машею Єфросініною, розповіла, що хоч і полягає у здорових стосунках із Вадимом Буряковським, але в неї були й інші романи, до нього.

Оля Полякова, кадр із виступу
Оля Полякова, кадр із виступу

Оля Полякова розповіла про те, що у 16-річному віці закохалася хлопця, а він був, мабуть, у міру свого віку, дуже ревнивим. Хтось міг стикатися із ситуацією, коли про когось говорять "ревнощі до кожного стовпа"... у житті співачки це було реальністю.

Наприклад, якось вони прийшли до ресторану, Оля захотіла про щось поцікавитися в офіціанта, а її тодішній залицяльник дуже різко на це відреагував.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Я не мала дивитися на офіціанта... І коли я одного разу підняла очі на офіціанта, щоб щось йому сказати, мені в голову полетів пакет із соком...", - зауважила Оля Полякова.

Оля Полякова. Скрін з "Youtube"
Оля Полякова. Скрін з "Youtube"

Звісно, ​​після цього вона від нього пішла. Але на цьому дива не закінчилися, бо незабаром він спалив її будинок і розбив їй голову.

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася, що кокошником "заманювала" росіян, але тепер вигадала йому заміну

Як повідомляв "Знай.uа", донька Олі Полякової показала свою головну "конкурентку": "Мала скоро дасть прикурити всім"

Знай.ua писав, Маша Полякова пристрасно зацілувала свого хлопця і вказала напрямок тим, хто її ненавидить