Володимир Дантес – відомий український шоумен, співак, гуморист та колишній чоловік Наді Дорофєєвої.

Хлопець періодично виставляє на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 720 тисяч людей, якісь публікації.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

Якось нещодавно з'явилися чутки про те, що нібито Дантес розійшовся з Дашею Кацуріною, яка, як і він, опинилася у тяжкій моральній ситуації після розлучення з Михайлом... їхні колишні партнери зійшлися разом, як, втім, і Володимир із мамою двох дітей .

Дантес цього разу остаточно розвіяв ці чутки, бо показав у Stories відео, записане в присутності і Даші, і 7-річного Сашка, і 2-річного Івана.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Як виявилося, Володимир Дантес із Кацуріною та малюками вирішили сходити в басейн, освіжитися. У кадрі хлопець усміхається та показує "кохану" у купальнику.

"Я нарешті відпочиватиму, відсплюся, набухаюся", - заявив він.

У нього з'явилася можливість розслабитися після низки благодійних концертів, на яких він збирав гроші на ЗСУ та на допомогу громадянам, які постраждали під час повномасштабної війни. Чи справді Дантес із Дашею перебувають у стосунках – залишається загадкою.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Надя Дорофєєва "повернулася" в дитинство, де вона ще не була ні з Дантесом, ні з Кацуріним: "Дивлюсь на те, як..."

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва тепер бомж? Дружина Кацуріна зізналася, що їй довелося виписатися з них із Дантесом вдома.

Знай.ua писав, на хлопчаку Кацуріна помітили Дантеса: "Дивовижний тренд цієї війни"