Фітнес-блогер Джастін Вікі намагався побити власний рекорд, але зламав шию і загинув.

У цій вправі мають страхувати дві людини по краях грифу. На відео видно, що страховик стоїть за спортсменом, і не зрозуміло, яким чином він міг допомогти блогеру. Відео розповсюдили у соціальних мережах, зокрема у виданні MiddleManMedia y Twitter.

Бодібілдер, що загинув. Фото: кадр з соцмереж
Бодібілдер, що загинув. Фото: кадр з соцмереж

33-річний помер у лікарні, він отримав травму шиї та хребта. Лікарі провели йому екстрену операцію, але так і не врятували.

До речі, Вікі намагався встановити особистий рекорд за допомогою колеги, який не зміг допомогти йому в потрібний момент.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Друзі та прихильники Джастіна залишили у соцмережах багато слів скорботи та співчуття родині. Пишуть, що він був більше, ніж просто фітнес-експертом, він був маяком натхнення, мотивації та непохитної підтримки.

"Його завзяте бажання допомагати іншим, змінити своє життя, глибоко зачепили нас. Завдяки незліченним тренуванням, словам підтримки та жалісним настановам він став незамінною частиною наших фітнес-подорожей та нашої спортивної родини", — написали вони у соцмережі.

Нагадаємо, ми писали, щo Blizzard та Міла Куніс запустили продаж набору World of Warcraft: прибуток допоможе українцям.

Як повідомляв "Знай.ua", виклик сантехніка та ремонт дорого обійдуться: що в жодному разі не можна виливати в раковину.

Також "Знай.ua" інформував, що у Держспоживслужбі розповіли, як продавці обманюють покупців: "фокуси" з обвішуванням та цінами.