Репер з українським корінням Джиган, який народився в Одесі, насолоджується шикарним життям закордоном, доки його земляки розбирають завали, після ночі обстрілів російськими ракетами.

Музикант зрадив свою Батьківщину та заробляв криваві рублі після 2014 року.

Джиган після окупації Криму та східних районів України, виступав на півострові на заходах рашистів, які підтримували криваву політику путіна.

Джиган, скріншот: Youtube
Джиган, скріншот: Youtube

Його зухвальство дозволило після цього повернутися до України, та організовувати заходи у Києві та Одесі.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Після початку повномасштабної війни в Україні репер жодного слова не промовив на захист нашої країни. Поки українці гинули від рук окупантів, артист продовжував веселитися, відпочивати та поводитися так, ніби нічого не відбувається.

Втім коли у росії почалася посилена мобілізація, він втік з країни разом із дружиною та сином, та попросив ізраїльского громадянства.

репер Джиган, фото: Instagram
репер Джиган, фото: Instagram

У ніч на 23 липня, країна-гній обстріляла його рідне місто. Рашисти атакували історичний центр 5 видами різних ракет. Було знищено багато історичних пам'яток.

Загинув один чоловік, та більше 20 людей було поранено.

Поки жителі міста, оговтуючись після страшної ночі, по камінчикам розбирали завали, репер на своїй сторінці у Instagram похизувався шикарним відпочинком на яхті десь закордоном.

Джиган на відпочинку. Фото Instagram
Джиган на відпочинку. Фото Instagram

Джигану абсолютно байдуже на місто, в якому він народився, так само як і Регіні Тодороенко, яка в день трагедії хизувалася шикарним відпочинком у Туреччині.

Джиган на відпочинку. Фото Instagram
Джиган на відпочинку. Фото Instagram

Нагадаємо, "брату" за зрадою Регіни Тодоренко Джигану дружина подарувала ракету на 37-річчя : "Гірше нікуди"

Як повідомляв "Знай.uа", зрадниця Регіна Тодоренко пише казку про "тваринний світ", але без себе та росіян у головних ролях: "Цікаво..."

Знай.ua писав, фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко втекла в росію і забула про війну: "Виявилося, ти наша ганьба"