Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер похвалилася результатами пластичної операції. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Трінчер активно веде сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальниками яскравими фото та відео як з особистого життя, так і роботи. На цей раз співачка вирішила похвалитися результатами пластичної операції.

Анна Трінчер, кадр з відео
Анна Трінчер, кадр з відео

Так, Анна Трінчер поділилася роликом, на якому позує у відвертому відкритому боді, що підкреслює всі її принади.

"Півтора року після мамопластики, чи не жалкую я?", - написала під відео зірка.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Співачка згадала, як відбувалася сама процедура та зізналася, що вона додала їй впевненості у собі. За її словами, вона не шкодує, що пішла на такий крок та модернізувала своє тіло.

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто захопився формами знаменитості, проте деякі відзначили, що вона поспішила із пластикою.

"Вони ще не виросли природно. А ти їх уже збільшила. Звідки такі комплекси", "Анечка, ти шикарна, дуже мила, ця трансформація зробила тебе ще красивішою і жіночнішою", "Чесно трохи шкода, що не все природно і натурально, але кожен має право робити те, що йому подобається і приносить задоволення собі і оточуючим", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Анну Трінчер накрила істерика після того, як за Волошина взялася поліція: "Витягують, б'ють об підлогу".

Також наш портал інформував, Камалія опинилася у лікарні через серйозну травму: "Не хотіла ділитися новинами, соромилася".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль з посмішкою до вух похвалилася стиглими ягідками, чоловіки оцінили: "Найсмачніші".