Донька відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя. За Машею в соцмережі Instagram слідкує понад 160 тисяч шанувальників.

18-річна Маша показала рідкісне фото із молодшою ​​сестрою, яка нещодавно зробила собі кольорові сині пасма. Донька Полякової Аліса не така популярна, як старша, але з роками перетворюється на справжню красуню. На фото дівчинка мило посміхається, допоки старша сестра кумедно тягне до неї губи для поцілунку.

Навіть сама Маша дивується, як швидко росте Аліса.

"Не вірю, що моя мала вже так виросла", - написала вона.

Скріншот із Instagram, Маша Полякова
Скріншот із Instagram, Маша Полякова

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто зазначити, що Маша зовні більше схожа на свою зіркову маму, тоді як Аліса – на батька, який теж дуже рідко з'являється на публіці.

Зовнішню схожість помічають і численні шанувальники. Зокрема, деякі з них переконані, що молодша донька може скласти серйозну конкуренцію старшій.

"Ого, мала скоро дасть прикурити всім. Машка, тримайся, походу твоя мала красивіша за тебе буде", "Яка красива мала", - пишуть користувачі.

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Нагадаємо, Оля Полякова через напад українців зазначила, що 3 місяці нікому не давала: "Чого це я підстилка?"

Раніше ми писали про те, що Маша Полякова пристрасно зацілувала свого хлопця та вказала напрямок тим, хто її ненавидить

Як повідомляв Знай.ua, Маша Полякова похвалилася подарунком від лондонського бойфренда: букет із зухвалим сюрпризом