Актор і співак Андрій Данилко, котрий полюбився глядачам як Вєрка Сердючка, зворушив серця шанувальників рідкісним фото юності, опублікованим на сторінці соціальної мережі instagram

Як відомо, 19 липня 2022 року сумна звістка облетіла соціальні мережі та ЗМІ - у 56 років пішла з життя відома українська актриса та телеведуча Руслана Писанка. А нещодавно біла річниця її смерті.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Про свою хворобу зірка не розповідала, тільки відомо, що на початку війни Руслана вирушила до Німеччини на лікування.

Смерть Руслани Писанки стала шоком для всіх українців, зокрема зірок українських шоу-бізнесів. Вони не стримують емоцій від цієї трагічної звістки. Багато відомих людей опублікували спогади з Русланою Писанкою, а також висловили співчуття у соцмережах.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото: Знай.ua
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото: Знай.ua

Андрій Данилко згадав, якою Русланою було 26 років тому. Він розмістив рідкісне архівне фото, на якому він зовсім юний стоїть поряд із вже тоді відомою Русланою. Вони ніжно обійнялися перед камерою. На той момент Андрію було 24 роки, Руслані 32.

Фотографію він підписав так:

"Руся, твоя "Погода" завжди була сонячною… Сьогодні дощ💔💔 (Фото 1997 р.)"

У коментарях шанувальники висловили співчуття та написали:

"Плачу від цієї звістки. Плаче погода. Руслана для мене була взірцем жінки-борця, жінки, яка ламала стереотипи і постійно доводила, що вона найкраща. 😢😢😢"

"Боже, як ви гарні обидва. Світла пам'ять Руслані, це мій світлий спогад про дитинство!"

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка розповіла чому жбурляла туфлі на Євробаченні.

Раніше ми повідомляли, що мати Вєрки Сердючки показала, хто з'їв росіянина в Єгипті: передплатники зацінили.