Популярна українська співачка Оля Полякова активно спілкується із шанувальниками соціальних мереж instagram та youtube.

На її акаунти підписано мільйони шанувальників, яким вона розповідає подробиці особистого та творчого життя.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Якось співачка поспілкувалася з журналісткою Ольгою Бутко та розкрила деякі подробиці життя українських артистів. Зокрема, у розмові вони торкнулися теми україномовного контенту. Зокрема згадали про "кокошника" Олі. Як пояснила співачка, хіт "Шльопки" та "кокошник" були зроблені для російського ринку, бо до 2014 року в Україні було досить важко розкрутитись українським співакам. Однак російські зірки, такі як Лепс, Успенська, Кіркоров на той час неодноразово збирали повні зали.

Тому, щоб заробити на подальший поступ, українські зірки були змушені були їхати до Росії, де їх добре зустрічали. Однак у 2014 році ситуація змінила, і російських співаків перестали пускати в Україну. Оля зауважила, що саме тоді український ринок шоу-бізнесу почав працювати на українських артистів. З того часу Полякова зняла кокошник і одягла корону.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Зараз вона має кілька україномовних пісень, вона цілком згодна з тим, що україномовні пісні мають розвиватися за будь-якими напрямками: рок, реп, кальянний реп, якщо це слухають.

Нагадаємо, що Оля Полякова через напад українців зазначила, що 3 місяці нікому не давала: "Чого це я підстилка?"

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова вислухала від своєї доньки того, що не потерпіла б Маша Єфросиніна: "Не треба було через народу народжувати".