Нещодавно Надя Дорофєєва таки скріпила себе узами шлюбу з ресторатором Михайлом Кацуріним. Цим вона розбила серця фанатам пари Дантес-Дорофєєва.

Звичайно. сам Влкадимир вже будує свої стосунки з колишньою дружиною Кацуріна - Дашею, тим самим несподівано ставши "батьком" її двох дітей.

Є й ті, хто вважає, що шлюб Кацуріна з Дорофєєвою закономірний, як і стосунки Даші з Вовою, адже перші належать до уникаючого типу прив'язаності, а другі - до тривожного.

Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram
Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram

Але залишимо психологію та повернемося до наших молодят, адже у своєму недавньому інтерв'ю Надя Дорофєєва розповіла, як вона розділила майно з Дантесом. Зокрема – розповіла, кому дістався їхній будинок. Це стало відомо після її походу на "Наше Радіо".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Офіційно Надя і Вова розлучилися в січні 2023 року і їхній розкішний заміський будинок, на жаль, не дістався жодному з колишнього подружжя. Ще у квітні минулого року Дантес в одному з інтерв'ю казав, що хотів залишити житло під Києвом Наді, але вона була проти такої ідеї.

Фото з весілля Дантеса та Дорофєєвої
Фото з весілля Дантеса та Дорофєєвої

А нещодавно в Мережі з'явилася інформація, що Дорофєєва виписалася з цього будинку. В ефірі радіостанції "Наше радіо" співачка підтвердила чутки про зміну прописки. І та сама фотографія з Кацуріним із ЦНАПу була не ознакою зміни прізвища, а якраз випискою. На питання ведучої про те, чи залишився цей будинок Дантесу, Надя заявила, що вони з Вовою вже продали маєток.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва поділилася першими відчуттями після весілля з Кацуріним, не кожен "витримає": "Михайло почав...".

Раніше ми повідомляли, що Кацурін "віджав" Дорофєєву у Дантеса ще 2020 року: але весілля зіграли аж через 3 роки.