Українська телеведуча Маша Єфросиніна дала інтерв'ю Надії Матвєєвій в рамках проєкту "Все буде добре. Неймовірна правда про українців".

Зазначимо, що незважаючи на свої переконання, що вона погано спілкується українською мовою, зараз Маша видала феноменальну промову та заслужила на компліменти від українців.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Окремо, телеведуча, яка родом із Керчі, попросила українців бути добрішими і терпимішими один до одного.

Також, Маша Єфросиніна поділилася тим, що всі статки, які переживають зараз українські жінки та реакції на події – це нормально. Адже й у неї самої були проблеми із дітьми під час війни.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"У Нани було тотальне заперечення. Ось їй 18 років і в неї був протест. Пам'ятаєш нас у цьому віці, коли батьки говорили не можна? Собі скажіть, все мені можна, зателефонуйте мені в жовтні... Саша, як дитина, ми його вдома називаємо П'ятачок, тому що "А чому?", "А коли?", "А раптом бомба зараз впаде?" і це вимагало більше зусиль, бо, коли треба було йти в укриття, ми не могли його розбудити... Я його під руки хапала, Тимур за ноги і ми несли його, як килим. Організм дітей відрубав. Нана взагалі казала, що спускатись не буде... У нас почалися сварки, страшні нервові зриви, ми всі плакали...",- згадує Єфросиніна.

Маша Єфросініна. Фото: скрин відео
Маша Єфросініна. Фото: скрин відео

Телеведуча переконана, що якщо вам погано, якщо сльози течуть, якщо є апатія, якщо ви почуваєтеся як у ямі, то не гнобіть себе за це. Ви не людина з відхиленнями. Ви нормальна людина, якщо хочете повити, поридати чи криком вигнати дітей із кімнати.

"Єдина зброя, яка діє проти вас цілодобово - це стрес, так що навчіться приборкувати його" , - підсумувала Маша.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна зізналася, що її шлюб із чоловіком Тимуром полагодив новий інтим: "У цьому є певна краса".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна змусила Горбунова підскочити від справжнього ставлення європейців: "Дуже токсичні".