Нещодавно колишня Дантеса Надя Дорофєєва шокувала всіх новиною про весілля з Михайлом Кацуріним, хоча українці досі не оговталися після того, як дві парочки "махнулися" партнерами і знайшли своє кохання.

Будучи у новому статусі дружини Кацуріна, співачка поділилася із шанувальниками своїми відчуттями. Хоч вони вже давненько проживають разом, кажуть, шлюб змінює людей, тому їй поставили жартівливе питання про те, чи почав чоловік розкидати шкарпетки по квартирі, на що Надя відповіла в такій же формі.

"Почала я", - заявила артистка.

Скріншот з Insta Stories, Надя Дорофєєва
Скріншот з Insta Stories, Надя Дорофєєва

Також Дорофєєва відверто зізналася, як реагує на масовий хейт у її бік через шлюб із Кацуріним. Не всі люди можуть зрозуміти їхню історію кохання, як зазначила співачка, але їй не хочеться жити заради інших.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Надя заявила, що найцінніше в житті - це кохання, на яке не може вплинути жодний хейт у їхньому випадку.

"Цікавий факт: перестаєш жити, щоб тебе хвалили, а про тебе пишуть ще більше і ставлять більше лайків. Парадокс", - додала знаменитість.

Скріншот з Insta Stories, Надя Дорофєєва
Скріншот з Insta Stories, Надя Дорофєєва

Варто зазначити, що перші чутки про шлюб з'явилися на початку липня, коли Дорофєєву та Кацуріна застали в київському ЦНАПі, адже саме там подають заяву. При цьому співачка офіційно розлучилася з Дантесом ще у січні.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін одружилися.

Як повідомляв Знай.ua, "Мені боляче...": Володимир Дантес зізнався, чи запрошувала його Надя Дорофєєва на весілля з Кацуріним

Також портал Знай.ua писав, що "Ми що, ненавидимо один одного?": Володимир Дантес дуже захотів на весілля до Нади Дорофєєвої