Український режисер та колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов ще 9 липня ділився з нами відео, яке було записане одразу після битви за важливий рубіж та отримання контузії.

З того моменту минуло трохи більше тижня... але цього вистачило, щоб чоловік виставив нову публікацію у соціальній мережі Facebook, вкотре не дуже приємну.

Олег Сенцов, скріншот: Youtube
Олег Сенцов, скріншот: Youtube

"Тиждень не задався. На першому ж бойовому виході після повернення під час десантування потрапили під артилерійський обстріл. Бредлі знову врятував нам життя", - заявляє Олег Сенцов.

Як виявилося, на той момент троє людей отримали поранення, але не серйозні, за словами режисера, в основному уламки. На знімку він з'явився з обличчям у крові. Звідти вже витягли уламки, але в руці та нозі дрібні частинки залишаться назавжди...

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Найголовніше, що з хлопцями все гаразд.

"Запорізькі лікарі знають свою справу, дякую!", - додає Олег Сенцов.

"Одужуйте! Бережіть себе. Наші найкращі воїни, дякуємо Вам!", "Нехай ангели закривають усіх від куль і осколків! Яким же тяжким шляхом дається наше визволення. Бережіть себе!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, контужений Олег Сенцов записав відео відразу після битви за кордони: "Навіщо я..."

Як повідомляв "Знай.ua", видатний режисер Олег Сенцов потрапив під обстріл окупантів: "Машину підбили..."

Знай.ua писав, жінку-трансгендера з ЗСУ побив начальник, хоча вона воювала ще з 2015: скарги привели до проблем