Ксенія Мішина була головною героїнею першого сезону романтичного реаліті "Холостячка", у фіналі якого обрала коміка та автора жартів для "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Відносини пари проіснували досить тривалий період зі своїми злетами та падіннями, але в результаті пара розлучилася. Еллерт визнавав, що вина лежить і на ньому і не приховував того, що досі любить Мішину, а ось Ксенія намагалася цю тему оминати.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Знай.uа
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Знай.uа

З початку повномашстабного вторгнення росії на територію України Ксенія Мішина та Олександр Еллерт відновили спілкування, але про стосунки не йшлося.

Провідному Григорію Решетнику, як і всій Україні, було цікаво чи вільне досі серце Мішиної. Тому він запитав про це її подругу та колегу з серіалу "Кріпосна" Наталки Денисенко, яка була гостею в проєкті "Як ти?" минулого літа.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

Акторка зізналася, що бачилася з Мишиною в Яремче і дуже сильно зам'ялася після того, як Решетник спитав, з ким екс-холостячка там була.

"Я не можу сказати... Не можу... Зараз вона холостячка, а тоді вона була не сама, але не можу розповісти... До речі, вона закінчує зйомки в Бельгії і повертатиметься в Україну", - сказала Денисенко.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина показала, як їй весело на морях у день страшної атаки на Львів: "Така трагедія, а ви скачете, танцюєте".

Раніше ми повідомляли, що стопами Джима Керрі та Адама Сендлера: Олександр Еллерт похвалився значним досягненням у США.