Анастасія Покрещук, яка стала відома після того, як збільшила собі вилиці, похвалилася "новими" грудьми під малесеньким топом.

Жінка повністю змінила свій імідж, тепер вона не носить малинове волосся. Анастасія змінила зачіску, зробила"хімію" на всю довжину, та пофарбувала свої малинові коси у неоновий колір.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

Також Покрещук похвалилася, що пройшло 12 днів після операції зі збільшення грудей. Коментатори розділился у думці, личить жінці така зміна у її тілі чи ні. Дехто в захопленні пише, що це те, що треба, а деякі критикують, та вважають, що цього разу груди стали схожі на "футбольні м'ячі".

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Ви шикарна", "Мені цікаво. Як спати на животі?", "Ти надзвичайна в звичайному топі", "Футбольні м'ячі", "Без образ жахливо, перші були кращими і красивішими, це кошмар", "Ну це вже не груди це кулі, може я чогось не розумію, але це вже перебір", - написали у коментарях.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що "Пацанка" Покрещук відмовилася показувати свого коханця, але подарунком похвалилася: "Щоб не наврочили".

Як повідомляв "Знай.ua" у "пацанки" Покрещук після чергової операції дещо випало між ніг: "Вже нема чого кроїти, до піз** дісталася".

Також "Знай.ua" інформував, блогерка Покрещук "у маренні" розповіла про свій перший сексуальний досвід: "Не відчула, як воно порвалося".