Незважаючи на те, що він залишив "Манчестер Юнайтед" і свій моторошно прибутковий контракт, Давид де Хеа, схоже, продовжить заробляти гроші.

Як стало відомо Daily Star Sport , на іспанця націлилося кілька клубів із Саудівської Аравії, які готові майже вдвічі збільшити його попередню зарплату у розмірі 375 000 фунтів стерлінгів (480 тисяч доларів) на тиждень.

Манчестер Юнайтед
Манчестер Юнайтед

Перехід у клуб Кріштіану Роналду "Аль-Наср" наразі відкладено після того, як клуб отримав заборону на трансфери через невиплачені платежі за попередніми операціями, але інші наречені перебувають у пошуку.

Кріштіану Роналду, кадр з відео
Кріштіану Роналду, кадр з відео

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Гігантська зарплата Де Хеа стала основною причиною, через яку Юнайтед вирішив не продовжувати з ним контракт цього літа. 32-річний футболіст погодився скоротити свій заробіток до 200 000 фунтів стерлінгів (260 тисяч доларів) на тиждень, але клуб відкликав пропозицію в останню хвилину зухвалою спробою ще більше знизити його заробітну плату.

Зі зрозумілих причин роздратований поведінкою "Юнайтед", Де Хеа, який на той момент був вільним агентом після закінчення терміну його контракту, вирішив відмовитися від переговорів, поклавши край своїй 12-річній співпраці з клубом.

Це було також добре, враховуючи, що Ерік тен Хаг санкціонував підходи як до голкіпера "Евертона" Джордана Пікфорда, так і до голкіпера "Інтера" Андре Онана на початку місяця.

"Червоні дияволи" не погодилися з шокуючою ціною "Евертона" в 70 мільйонів фунтів стерлінгів за Пікфорда і відтоді звернули увагу на Онану, яка, схоже, збирається приєднатися до клубу після узгодження особистих умов перед переходом у 50 мільйонів фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, що гроші знову перемогли? Одіозний Павелко залишається очолювати УАФ.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Шевченко вийшов за збірну України, але його "побили" та вибили два зуби: "Щелепи зламав...".