Українська модель, володарка титулу "Міс Україна Всесвіт", ексучасниця шоу "Холостяк" з пілотом Масом Михайлюком активно спілкується зі своїми шанувальниками у соціальній мережі.

Вона ділиться подробицями свого професійного та особистого життя, на її обліковий запис підписано 261 тисячу осіб.

"Холостяк" Макс Михайлюк, фото: СТБ
"Холостяк" Макс Михайлюк, фото: СТБ

У середині червня минулого року Ганна повернулася до України. Як вона зізналася, за три місяці вона змінила 8 країн, проте краще, як виявилося, для неї вдома.

У сторісах соціальної мережі instagram вона опублікувала пікантне фото в прозорому топі. Модель стала перед дзеркало, похвалилася своїми ідеальними формами і зробила селфі.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

Також вона розповіла, що ходить на танці. Проте через воєнний стан заняття проходять у підвалі. Зокрема, вона написала:

"Заспокоююсь, коли приходжу на танці, тому що студія вже у підвалі",

Потім модель показала інше фото, на якому вона спітніла та втомилася після тренування на танцях. Наступне фото вона підписала так:

"Коли забула, що танцюючи, можна 10 потім зняти..."

Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories
Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories

Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories
Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що "Міс Україна Всесвіт" Ганна Неплях згадала, як на неї "наривали" у купе: "Тієї ночі я не могла заснути". Ганна Неплях розповіла про неприємний випадок у купе "Укрзалізниці".

Раніше ми повідомляли, що зірка шоу "Холостяк" Ганна Неплях показала, як її "добиваються" Порошенко та Єгор Крід: "Не відповідає мені".

Також стало відомо, що авто Міс Україна Всесвіт-202 та учасниці 10 сезону шоу "Холостяк" Анни Неплях обстріляли. Модель повідомила про це одразу після інциденту.