Дочка Ірини Горової Наташа – активна користувачка соціальних мереж.

На її обліковий запис в стаграм підписано 27,5 тисячі осіб. Вона ділиться з передплатниками подробицями свого особистого життя, спогадами, думками та міркуваннями.

Наташа Горова, скриншот: Instagram
Наташа Горова, скриншот: Instagram

Якось дівчина опублікувала на своїй сторінці чорно-біле фото на тлі морського узбережжя. Видно, що своїм силуетом дівчина закрила сонце, тож можна побачити контури її фігури.

"У цьому світі недостатньо пітьми, щоб погасити світло маленької свічки", - підписала фото вона.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вона продовжує свої міркування на тему війни і називає її темрявою, а потім говорить про запалену свічку серед мороку і каже, що скоро її світло переможе темряву назавжди.

"Черговий день темряви для українців. Кривавий, жорстокий пітьми. Але знаю, що десь серед мороку є запалена свічка. Свічка надії на нашу перемогу. І дуже скоро її світло затьмарить темряву назавжди", - пише. Наталія.

Потім вона каже, що чорна смуга завжди змінюється білою і настане день перемоги:

"Після кожної ночі настає світанок Чорна смуга змінюється на білу Я вірю, що настане ранок І мама розбудить дитину Не від звуків ракет та ударів Не від нічних кошмарів А маленьким подарунком Своїм поцілунком І словами: "Ми це змогли . Ми перемогли."

Шанувальники були вражені глибини душі роздумами дівчини, у багатьох не вистачило слів, тому ставили серця, а деяким захотілося її обійняти.

Нагадаємо, що колишня Потапа Ірина Горова задерла спідницю поруч із дочкою та засвітила шикарні ніжки.

Раніше ми повідомляли, що прийомна дочка Потапа розповіла про нове життя у статусі дружини під сміх Ірини Горової: "Кохає мене".