Нещодавно відома українська виконавиця Надя Дорофєєва та ресторатор Михайло Кацурін зіграли весілля.

Ми писали про це ще у середині червня. Тоді ми мали інформацію за день до самої події, коли артистка приміряла сукню на цей захід і йшлося про "завтрашній" день.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

Нашу інформацію тепер практично остаточно підтвердив продюсер Володимир Завадюк, поділившись новою публікацією на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, 14 липня 2023 року.

"Як важко було мовчати місяць і знати, що ця фотографія є тільки в лептопі. Надя та Мишко, з весіллям вас знову. Кохання та сміливість завжди перемагають", - заявляє Володимир Завадюк.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Тобто захід справді відбувся ще у червні. Але розповісти Дорофєєва із чоловіком вирішили про це тільки зараз. На знімку продюсер з'явився разом із молодятами, і зі своїм партнером, дизайнером Артуром Кулаковським.

Володимир Завадюк, фото: Instagram
Володимир Завадюк, фото: Instagram

"Сміливість хлопці на війні показують!", "Це не перше (весілля) і через рік ще з новою можна буде привітати", "Це не кохання, це закоханість, тобто гормональний чад", "Це не про кохання та сміливість. Це про безвідповідальність і про самозакоханість", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "дід у такому прикиді траву косить": українці засміяли Кацуріна за образ на весіллі з Дорофєєвою

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін одружилися

Знай.ua писав, Володимир Дантес залишився без трусів і ледь не засвітив "пітона": "І не таке можу"