Популярний український співак, телеведучий, гуморист Володимир Дантес у першому інтерв'ю після весілля своєї колишньої дружини Наді Дорофєєвої розповів, що він відчуває. Співачка та ресторатор Михайло Кацурін днями переполошили фанатів новиною про одруження.

Про те, яка у нього була реакція на цю подію в житті ексдружини, Володимир Дантес відверто розповів для рубрики Маші Єфросініної "Іспит. Нова реальність".

Володимир Дантес у Маші Єфросініної, скріншот: YouTube
Володимир Дантес у Маші Єфросініної, скріншот: YouTube

Володимир Дантес вважає, що люди вірять у те, у що вони хочуть. Тому його коментарі про те, що трапилося, не мають значення. Щодо весілля своєї екс-дружини, Дантес відповів, що їх із його новою обраницею, Дашею Кацуріною, на церемонію не запросили.

"Ні, ми знали про неї. Даша з Мишком спілкуються, тому що у них є спільні бізнес та діти. Але вони спілкуються вдвох. Ми з Надею не спілкуємося", - розповів Володимир.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Дантес у Маші Єфросініної, скріншот: YouTube
Володимир Дантес у Маші Єфросініної, скріншот: YouTube

Дантес та Дорофєєва за роки спільного життя так і не зробили музичний дует. На запитання, чи образила його пісня, яку Надя записала з новим обранцем, співак відповів щиро.

Дорофеєва і Кацурін одружилися. Фото з Instagram
Дорофеєва і Кацурін одружилися. Фото з Instagram

"Це справді навіть весело. Образа - ні. Минув час. Це ж творчість. Я розумію, є наша історія, яка залишилася з нами, яку знаємо тільки ми і якесь коло друзів. Вона щаслива, він щасливий, пісня є. Тому що людям все одно, хто з нас справді переживає... У мене в житті багато щастя і нещастя, і думати про те, чи мені боляче чи ні... Є пісня, вона класна, зібрала багато переглядів, її співали... Я приймаю це просто ", - Відповів Вова Дантес.

Нагадаємо, це був важкий іспит: Володимир Дантес розповів історію запису пісні "Дівчинка Оля".

Раніше повідомлялося, Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін одружилися.

Також Володимир Дантес залишився без трусів і ледь не засвітив "пітона": "І не таке можу".