Легенда популярного шоу "Танці зі зірками" Олена Шоптенко зізналася, як їй спершу було важко за кордоном

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram. В результаті Олена була змушена разом із дитиною виїхати у безпечне місце з України. Так, вона опинилася в Австрії.

Олена Шоптенко. Фото: Instagram
Олена Шоптенко. Фото: Instagram

Однак не все так добре було спершу. Зірка мала розпач, адже в іншій країні вона нікого не знає, всі її професійні зв'язки були втрачені. Крім того, вона не розуміла, що робити далі. Однак вона мала нестримне бажання допомогти Україні.

"Я відчувала розпач, перебуваючи в чужій країні з повним нерозумінням, що робити далі. І саме через нестримне бажання допомагати Україні під час війни, у мене з'явилася ідея створити танцювальний флешмоб на підтримку Батьківщини", — написала вона.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

Зірка не здалася, як вона розповідає, мала довгий шлях до мети, Олена зустріла у Відні неймовірних українців, які допомогли їй, підтримали її ініціативу. Їй удалося в центрі міста організувати флешмоб, запис якого він показав на сторінці соціальної мережі.

Вона щиро подякувала всім, хто відгукнувся на її ініціативу і написала:

"Саме завдяки їм нам вдалося уявити українську культуру на найвищому рівні!".

Нагадаємо, що так притискав лише Зеленський: Олена Шоптенко із "Танці зі зірками" показала недитячі ніжності красеня.

Раніше ми повідомляли, що "колишня" Володимира Зеленського Олена Шоптенко розповіла про "секретну операцію" росіян: "Скажи, ти ко***ний?".