Актриса не лише полюбилася шанувальниками за популярними серіалами "Папік" та "Пес", вона ще активно розвиває власний блог у соціальній мережі instagram.

Молода матуся ділиться з шанувальниками подробицями особистого та творчого життя, від неї чекають новин понад 28 тисяч передплатників

Дар'я  Рибак. Фото: скрин instagram
Дар'я Рибак. Фото: скрин instagram

Як відомо, через війну в Україні актриса виїхала зі столиці. А невдовзі вона розповіла радісну новину і показала обручку на пальці. Хто наречений, вона досі тримає таємно. Якщо і показує коханого, то лише зі спини, щоб не було видно обличчя. І це не дивлячись на те, що пара вже має дитину. Відомо лише те, що він лінійний продюсер та пара познайомилася на зйомках серіалу.

"Я не те щоб його не показую, не розповідаю про нього... Просто він людина зовсім не публічна, вона продюсерка лінійна, теж працює в кіно. Але не дуже любить публічність. Я поважаю його вибір, тому він у моєму Instagram з'являється тільки зі спини" , - розповіла якось Рибак.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Шанувальники актриси засумували за зіркою і вирішили у неї поцікавитися у сторіс, чи не хоче вона повернутися до столиці. Не вагаючись, вона відповіла, що багато її друзів уже повертаються додому, продовжують волонтерити, відновлюють власний бізнес.

І вона також хоче до Києва, повернутися додому. Дар'я написала:

"Вони там мої повертаються додому! Тому так, звичайно я хочу до Києва) я хочу додому”

Однак, коли саме вона планує повертатися, актриса не уточнила.

Дар'я Рибак, скриншот: Instagram Stories
Дар'я Рибак, скриншот: Instagram Stories

Зазначимо, що 1 липня зірка опублікувала зворушливе відео зі своїм сином, який маленькими ручками стискає кулон із тризубом. У підписі до публікації Дар'я Рибак наголосила, що дуже хоче показати синові Україну.

"Неважливо, в якій країні і в якому місті він народився! Він знає, він відчуває свою сутність! Це в нього ДНК! Мрію повернутися додому і показати синові нашу неймовірну країну у всій її красі та величі!" ".

Нагадаємо, що зірка "Татака" Дар'я Рибак розповіла про пісню, від якої на очі накочуються "медузки".

Раніше ми повідомляли, що неймовірна Олеся Жураковська з серіалу "Папік" втратила своє перше кохання: "Все думала, що знайдеться час".