Чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик поділився своїми амбітними планами на майбутнє. Він розповів, що планує зробити після завершення своєї боксерської кар'єри.

Про це він розповів Seconds Out.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Відомий спортсмен, пожартував про те, що хоче балотуватися в президенти України. Як ми пам'ятаємо, Володимир Зеленський також у свій час жартував про "президенство".

"Що буде, якщо бій із Ф'юрі не відбудеться? Я спущусь у важку вагу. Знову стану абсолютним чемпіоном світу, потім зав'яжу та піду балотуватися у президенти! Зеленський? Зеленський спокійний, бо має силу", – сказав Усик.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Команда Усика погодилася розділити гонорар за бій з Ф'юрі 30 на 70 на користь британця, щоб вечір боксу відбувся 29 квітня на "Уемблі" у Лондоні. Проте їм так і вдалося домовитися.

Переможець бою Усик – Ф'юрі міг стати абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. Український боксер уже володів цим титулом у тяжкому дивізіоні.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Свій наступний бій українець проведе 26 серпня у польському Вроцлаві проти британця Даніеля Дюбуа.

Нагадаємо, "нокаутує, ударом підніме у повітря": Олександру Усику назвали суперника, якого він ніколи не переможе

Як повідомляв "Знай.uа", ексчемпіон світу відповів, чому Ф'юрі побоявся битися з Усиком: "Має удар, але..."

Знай.ua писав, ексзірка збірної України згадав, як Усик стріляв з танка по окупантах: "Чий Крим?"