Всі говорять про Барбі завдяки новому фільму, в якому австралійська красуня Марго Роббі грає ляльку, що ожила.

Але до того, як вона стала Барбі - а Райан Гослінг був просто Кеном - коли ви говорили "Барбі" людям, вони думали про культову пісню Акви. Дансько-норвезька група Europop випустила Barbie Girl у 1997 році, і вона посіла перше місце у британських чартах, утримуючи перше місце протягом чотирьох тижнів.

Пролунали розбіжності через сексуальний підтекст текстів, і в 2000 році Mattel, яка створила Барбі, подала позов, стверджуючи, що пісня завдала шкоди їхньому бренду. Проте суддя Алекс Козінскі закрив справу, написавши: "Бакам рекомендується охолонути".

Тепер, коли всі думають про Барбі, Аква возз'єдналася, але чим вони займалися за роки, що минули після їхньої мега-слави?

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Будинок Барбі можна орендувати (Зображення Giggster)
Будинок Барбі можна орендувати (Зображення Giggster)

Як тільки було оголошено про Барбі Грети Гервіг, всі чекали на появу Barbie Girl у саундтреку. Коли вийшов трейлер, фанати були засмучені тим, що його ніде не було чути.

У той час одна людина написала у Твіттері: "У фільмі про Барбі мене розчарувало те, як у трейлері вони сказали "привіт, Барбі", "привіт, Кен", а потім " Barbie Girl" від Aqua не запустилася".

Інший сказав: "Ця пісня має бути у фільмі".

Минулого року представник солістки Aqua Лене Ністрьом заявила, що Barbie Girl теж не буде у фільмі. Однак, схоже, плани змінилися, оскільки було остаточно затверджено нову версію пісні з Нікі Мінаж та Ice Spice, які читають реп поверх неї.

Він не ідентичний оригіналу, але фанати принаймні були заспокоєні, і Аква, як і раніше, згадується. Інші артисти в офіційному саундтреку включають Dua Lipa, вірусні сенсації K-Pop Fifty Fifty, Ava Max, Charli XCX та Lizzo.

В останні роки Aqua знову гастролює, зокрема Великобританією на фестивалі Mighty Hoopla у червні. І, як і слід очікувати через 25 років, вони виглядають зовсім не так, як колись була випущена Barbie Girl.

Солістка Лені, якій зараз 49 років, раніше носила чорне волосся з червоним пасмом спереду, але тепер має набагато гламурніший вигляд.

Гурт Aqua, зображення: Instagram/@aqua.dk
Гурт Aqua, зображення: Instagram/@aqua.dk

Минулого року вони возз'єдналися для спеціального випуску Top Of The Pops, і фанати не могли повірити, наскільки чудово вони виглядали. Один тоді сказав: "Хлопці, ви чудово виглядаєте" , а інший додав: "Ви добре тримаєтеся. Все одно приємно вас чути".

Нагадаємо, що Aserejé, ja deje: як виглядають сестри з групи Las Ketchup зараз - їхній танець став відомим на весь світ.