Олександр Усик — український боксер, абсолютний чемпіон, володар титулів за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкому дивізіоні.

У спортсмена 20 перемог, з яких 13 вдалося завершити достроково, і, звичайно, нуль поразок. Тому зараз він на вершині і чекає на довгоочікуваний поєдинок проти британця Тайсона Ф'юрі... а той, у свою чергу, всіляко цього уникає, здебільшого посилаючись на те, що Олександр вимагає дуже багато в контракті.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Зараз же Олександр Усик вирішив висловитись про чемпіона WBC. Коментар був опублікований на сайті Boxing247.

"Він гарний, він смішний. Я взагалі про нього не думаю, мені просто потрібно зустрітися з ним на рингу. Мене більше навіть не турбує пояс. Мені потрібен він, мені потрібен він", - заявляє Усик.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Він навіть зазначив, що титул, який стоїть на кону, це мізерна мотивація на шляху до великого поєдинку та можливої ​​перемоги над британцями. Однак фанатам боксу буде цікаво виключно те, як вони битимуться один з одним.

Тим більше, що люди по всьому світу згодом обговорюватимуть поєдинок якщо не протягом 20 років, то протягом 30-40.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Однак зараз невідомо, чи відбудеться бій взагалі... хоча є припущення, що ми його побачимо, взимку. Але зараз Олександр готується вийти на ринг із Даніелем Дюбуа, 26 серпня 2023 року.

Нагадаємо, "все підписано": промоутер Усика зізнався, що Ф'юрі тепер не втекти

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик вийшов на ринг з двома бійцями, поки Тайсон Ф'юрі "побив" його словами: "Відшліпаю маленьку дупу"

Знай.uа писав, ексчемпіон світу відповів, чому Ф'юрі побоявся битися з Усиком: "Має удар, але..."