Ще в середині червня ми писали про те, що Надя Дорофєєва та ресторатор Михайло Кацурін готуються до весілля.

Про це стало відомо, коли популярну співачку помітили в одному із салонів, де вона підбирала сукню. І ось, у четвер, 13 липня, вони оголосили про те, що побралися, поділившись відповідною публікацією у соціальній мережі Instagram.

Для Кацуріна це вже третій шлюб... попередній добіг кінця 2022 року, після початку повномасштабної війни. Дизайнерка весільної сукні Дорофєєвої Катя Сільченко заявила, що фата була створена спеціально для Наді — це ручна, унікальна робота. І якщо від образу артистки всі залишилися задоволеними... то Михайлу не надто пощастило, бо українці його розкритикували.

Він постав у класичному костюмі, з сорочкою. Але все це виглядає недбало. До того ж, на ногах можна побачити кеди, а не туфлі. А на голові - кепку, зберігши такий собі "юнацький" елемент.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Над "мужністю" чоловіка – стиліст працював? Некомфортний і сумний образ, агресивний вираз обличчя як у терориста", "Кепка все тут осквернила! Типу аб'юзер і гарна дівчина хороша", "У мене дід у такому прикиді траву косить" сподіватися, що з третьою дружиною пощастить" , - пишуть користувачі в коментарях.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, скріншот: Instagram

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін одружилися.

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес залишився без трусів і ледь не засвітив "пітона": "І не таке можу"

Знай.ua писав, "ми що ненавидимо один одного?": Володимир Дантес дуже захотів на весілля до Нади Дорофєєвої