Відома свого часу російська співачка МакSім, яку слухали навіть в Україні, а також та, яка тривалий час перебувала у медикаментозній комі через пневмонію, приголомшила багатьох зізнанням.

Співачка заявила, що є алкоголіком. Після двох зірваних концертів, на яких артистка на сцені ледь стояла і не могла потрапити в ноти, вона не приховувала, що справді зловживала міцними напоями.

Про це співачка розповіла на своїх сторінках у популярних соціальних мережах.

Скрін, Instagram МакЅим
Скрін, Instagram МакЅим

Знаменитість записала відео, в якому пояснила, що почала прикладатися до чарки, бо взяла на себе надто багато після тривалої хвороби.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ще в червні 2021 року МакSім забрали до лікарні з гострою пневмонією та підозрою на коронавірус. Через критичний стан її ввели в штучну кому, в якій вона провела понад два тижні.

МакЅим, фото з Instagram
МакЅим, фото з Instagram

"Я вирішила, якщо я зараз вип'ю алкоголь, то вийду на сцену, відпрацюю як машина. Не вийшло. Закінчилося все зривом концерту. Я дійшла до того, що ось ця моя, що стала звичкою, така спроба уникнути проблем, недуг, від яких емоцій за допомогою алкоголю. Вони ні до чого не призводять. Більше того, вони призводять до величезних втрат у результаті. Я прийшла до висновку, що це залежність. Усвідомила це, прийняла і вирішила діяти. Тому зараз я перебуваю в клініці і вже тривалий час", – розповіла МакSім.

Скрін, Instagram МакЅим
Скрін, Instagram МакЅим

Також зазначимо той факт, що співачка МакSім мовчить про повномасштабну війну росії проти України. У 2017 році артистка потрапила до бази сайту "Миротворець". Вона неодноразово їздила до окупованого росією Криму і знімала кліп у Керчі.

Нагадаємо, група крові, з якою заборонено вживати алкоголь: "Підсвідомо хочуть...".

Раніше повідомлялося, сезонне загострення очевидне: скільки разів і коли Медведєв загрожує ядеркою.

Також, Настя Каменських зізналася у серйозному алкоголізмі і навіть Потап не міг допомогти: "Було багато...".