Відомий український співак, колишній чоловік Надії Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, як йому важко дався запис популярної пісні "Дєвочка Оля", яку скоро планує перекласти на українську мову.

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram


Про це він розповів на своїй сторінці у Instagram.

У 2008 році артист приймав участь у проекті "Фабрика зірок". Він розповідає, що життя на проекті було для нього доволі тяжким іспитом, адже учасники жили там без вікон, телефонів, годинників.

Співак потрапив у номінацію, та мав виконати справжній хіт, щоб журі залишили його в шоу.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Володимир Дантес, фото: YouTube
Володимир Дантес, фото: YouTube

Продюсер проекту запропонував артисту виконати пісню "Дівчинка Оля". Дантес чомусь сумнівався, що ця пісня сподобається суддям, але все-таки погодився.

"Життя в павільйоні без вікон, без годинників, без зв'язку – це був важкий іспит. За один ефір до фіналу я потрапив у номінацію. Це означало, що я міг вилетіти. Коли мені дали послухати цю пісню, я сказав: "Ви хочете, щоб я програв?" – пригадав артист.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Артист дуже переживав через те, що може не дійти до фіналу, так що після того як записав пісню, його забрали у лікарню.

Навіть попри те, що Дантес дуже погано себе почував, він таки вийшов на сцену, і з "усім болем" заспівав. Аудиторія підтримала співака шаленими оплесками.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

Колишній продюсер співака Наталія Могилевська, була настільки вражена виконанням Володимира, що тоді подарувала йому авторські права на цю композицію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ми що ненавидимо один одного?": Володимир Дантес дуже захотів на весілля до Наді Дорофєєвої.

Також наш портал інформував, "Дякую, до побачення": Володимир Дантес розповів про те, як йому пропонували зняти програму у Криму.

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва все ж таки зіграла весілля з Кацуріним - Позитива та Потапа ніхто не бачив.