Російський співак Валерій Леонтьєв зник із медіа-простору ще на початку повномасштабної війни.

Він викликав серйозне занепокоєння серед фанатів, але українців це, звичайно ж, не стосується... бо воїни ЗСУ з того моменту намагаються знищити якнайбільше окупантів, які зайшли на наші землі.

Валерій Леонтьєв, instagram.com/valera_leontiev
Валерій Леонтьєв, instagram.com/valera_leontiev

З'явилися різні чутки та припущення про стан здоров'я співака, які ставляться у прямий зв'язок із його відсутністю. Зазначається, що Леонтьєв хворіє на різні хвороби, які стали причиною його виїзду з країни-агресора.

Засоби масової інформації в РФ поширюють інформацію про те, що нещодавно артист пройшов операції на очах і колінах, але стан його здоров'я не покращав, навпаки, з кожним днем ​​стає ще гіршим.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Представник співака спростував усі чутки щодо хвороби Валерія Леонтьєва. За його словами, артист почувається добре і жодних серйозних проблем зі здоров'ям він не має. Зараз Валерій Леонтьєв перебуває у США, де, як відомо, мешкає вже більше року. Війну він ніяк не коментує, але й не підтримує її, як зграя путінських посіпак.

Валерій Леонтьєв, фото: Instagram
Валерій Леонтьєв, фото: Instagram

"У нього нічого не змінилося, він не зрадив собі. Він також продовжує нічого не говорити ні про себе, ні про когось", - заявила Лайма Вайкуле.

За її словами, він ніколи і нікому інтерв'ю не давав і робити цього не збирається.

Нагадаємо, росіяни зіграють у киданні говна: спорт гідний держави

Як повідомляв "Знай.uа", у Туреччині працівники готелю побили російського туриста: за розмовою подружки стало зрозуміло, що за справу

Знай.ua писав, окупанти в Бердянську вбили двох 16-річних партизанів: останніми словами героя були "Слава Україні"