Кожен мріє мати струнку та підтягнуту фігуру, але не всім вона дана від природи. Більшість українців змушена потіти в залі та урізати шкідливу їжу, щоб подобатись собі у дзеркалі.

Відома українська фітнес-тренерка та ведуча проекту "Зважені та щасливі" Аніта Луценко розповіла, як змусити власне тіло швидше витрачати калорії, прискоривши власний метаболізм.

Так, на своїй інстаграм-сторінці вона опублікувала 10 порад, які допоможуть швидше досягти бажаної форми.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Аніта перейшла до незвичного для себе стилю та подала інформацію прикрашаючи її жартами.

На початку своєї публікації вона наголосила на тому, що при схудненні не варто заганяти себе в суворі рамки, вживати лише еко їжу, дуже часто робити аналізи та переживати за те, що ви давно не робили детокс, адже окрім стресу для організму, це не дасть жодної користі:

2. Вживання кави. Серце шарашить швидше, процесів в тілі відбувається більше.
3. Регулярне харчування приблизно в один і той же час. Щоб організм підлаштовував всі процеси на автоматі. Окрім того на перетравлення іде 10% від зайдешньої енергії.
4. Підвищена температура зовні: спека на вулиці, сауна та всередині : підвищення температури під час хвороби. Так так- ви худнете при 39 )) якщо без чаю з варенням.
5. Тренування в 2,5 рази прискорює метаболізм.
6. Активність впродовж дня, що відбувається окрім тренування. Сидіння замість лежання, стояння замість сидіння. Активна жестикуляція навіть.
7. Достатня кількість води.
8. Збільшення кількості м’язів в тілі.
9. Споживання достатньої кількості білку- на перетравлення білку організм витрачає в 5-10 разів більше ккал ніж на жири і вуглеводи.
10. Народитися чоловіком, народитися високим, мати великий обьєм шкіри ( чим більша вага, тим більша площа шкіра, через яку виходить тепло). Також спробувати бути завжди молодим, бо молоді мають більш прискорений обмін речовин.

Нагадаємо, не так наїдіться, як накопичіть вогнетривкі кілограми на талії: чим краще не снідати

Як повідомляв "Знай.ua", три кроки три місяці: дієтолог розкрив секрет схуднення

Знай.ua писав, схуднення з психотропами: на митниці вилучили цікаві пігулки