Після тривалого періоду мовчання — з 29 червня 2022 року, судячи з публікацій, українська виконавиця Гайтана вирішила таки порадувати своїх шанувальників новими кадрами.

Знімки були опубліковані на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. Більше року артистка не виходила на зв'язок, але навіть зараз не сказала жодного слова, описавши публікацію кількома смайликами...

Гайтана. Фото: скріншот youtube
Гайтана. Фото: скріншот youtube

Однак, у День сім'ї — 8 липня 2023 року — вона таки виставила кілька радісних моментів, показавши, до того ж, коханого чоловіка Алекса Смарта та чудову 5-річну доньку Сапфір-Ніколь.

Вони радісно посміхаються та проводять час разом. Цей фрагмент із їхнього життя назавжди буде відображено об'єктивом камери. На одній із фотографій вони опинилися у парку атракціонів.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Хоча точне місцезнаходження співачки залишається невідомим, швидше за все це не Україна. Але важливо, що Гайтана, в принципі, повернулася до шанувальників і поділилася цими щасливими моментами з ними.

Гайтана, скріншот: Instagram
Гайтана, скріншот: Instagram

"Ви для мене назавжди номер 1 на нашій сцені! Дякую за ваші пісні", "Коли буде можливість та натхнення, повертайтесь на сцену в Україну, ми на вас дуже чекаємо!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова через напад українців зазначила, що 3 місяці нікому не давала: "Чого це я підстилка?"

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Єфросиніна зізналася, що її шлюб із чоловіком Тимуром полагодив новий інтим: "У цьому є певна краса"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська отримала нову віру: "Я вже потихеньку її починаю писати"