Продюсер Олі Полякової, Михайло Ясинський, висловив свої коментарі щодо інтерв'ю співачки Насті Каменських, де вона заявила, що не має нічого проти виконання своїх російськомовних пісень за кордоном.

Ясинський розуміє таку позицію Каменських і наголошує, що її можна зрозуміти... хоча багато українців розчарувалися в ній після того, що вона наговорила Маші Єфросініної.

Настя Каменських. Фото Instagram
Настя Каменських. Фото Instagram

Михайло Ясинський підтвердив, що співачка дала чесну відповідь і, на його думку, вона справді зможе співати російською за кордоном.

Проте, зауважив Ясинський, Настя каже дещо несерйозні речі як для співачки з мільйонною аудиторією.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Скажімо так, треба було подумати, перш ніж це говорити. Подумати з точки зору того, як це сприйматиме аудиторія, люди упереджені. А взагалі нормально це чи ні. Там так, тут абияк. Давай в Іспанії будемо іспанською співати. Треба просто прожити цей момент і прийти до того, що ця думка була помилковою", - зазначив він.

За його словами, Настю Каменських не слід засуджувати, бо ми усі живемо у складний час. Крім цього, він порекомендував "зрозуміти і пробачити" артистку, яка перебуває у складному стані. Хоча тому українці й не готові до того, щоби нормально сприймати Каменських, оскільки багато місяців повномасштабної війни вона провела в Іспанії, заздалегідь утікши туди з Потапом.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

У світлі цих коментарів продюсера та музичного експерта можна зрозуміти, що позиція Насти Каменських, хоч і спричинила обговорення серед громадськості, має свої особливості та впливає на емоційний стан самої співачки. Важливо знайти розуміння та терпимість у сприйнятті різних поглядів та думок, особливо в умовах складного соціально-політичного контексту.

Нагадаємо, Настя Каменських нарешті показала дітей, але поділилася болем: "Вони вже втратили найдорожче"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських знову отримала "ляпас" від незадоволених українців: "Патріотка ср*на"

Знай.ua писав, "Настюшка - кришталева сльоза": Настю Каменських запідозрили в брехні