Щаслива Примадонна відкрила завісу свого сімейного життя та дозволила показати ранкові розваги чоловіка

Відповідне фото з'явилось на сторінці шанувальників Алли Борисівни.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Фотографію підписано " Good morning", що в перекладі з англійської означає "Доброго ранку". На ньому стоїть Максим Галкін у спортивному та високо піднімає велосипед однією рукою. У такій позі він нагадує героя популярних коміксів Супермена.

Як відомо, через свої політичні погляди, зіркова родина була змушена виїхати з Росії до Ізраїлю. Деякі недоброзичливці казали, що за кордоном Галкін наїв живіт. Однак на фото видно, що Максим не має жодного живота, а навпаки, він ще більше підкачав м'язи і показав, що у чудовій фізичній формі.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У коментарях шанувальники написали зірці:

"Це пародія на "Соц Арт" яким прикрашали радянські парки культури. Як "Дівчина з веслом", піонери з горном і т.д."

"Це фото для тих, хто писав, що в Ізраїлі Максим наїв живіт 🤪прекрасно виглядає і зовні і душею!!!"

"Розумничка ! Молодець! Так тримати!👏"

Нагадаємо, що син Максима Галкіна дав пораду любителю путіна реперу Тіматі: "Слиною вже співаєш".

Раніше ми повідомляли, що Кіркоров нехай повчиться: Максим Галкін показав, у що треба одягати дітей, щоб підтримувати свій статус із Пугачовою.

Також стало відомо, що Максим Галкін хоче повернутися за кривавим карбованцем? Актор збирається позбавитися статусу іноагенту на росії.