Зірка спробувала себе у новому амплуа і не очікувала такої реакції глядачів на свою творчість

Співачка на своїй сторінці у соціальній мережі instagram подякувала шанувальникам і зазначила, що у виставі не вистачає фінальної сцени Перемоги. Вона розповіла, що потихеньку починає її писати.

Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube

"Такі повідомлення від вас, мої дорогі люди, дають мені силу і віру! Надихають діяти! Дякую вам! 🙌❤️ І до речі, я з вами згодна, що всім нам дуже не вистачає однієї фінальної сцени у мого спектаклю. Сцени про Перемогу та фінальну переможну пісню. Я вже потихеньку її починаю писати.", - написала сона

А також вона не очікувала, що її робота настільки сподобається глядачам, що всі квитки були швидко розпродані, тому вона разом із командою оголосила про ще одну виставу.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Наталія Могилевська. Фото Instagram
Наталія Могилевська. Фото Instagram

У коментарях шанувальники подякували співачці та написали:

"Наталочка ми Тебе дуже любимо❤/❤❤❤❤❤❤❤

"Ви справжня зірка, сподіваюся одного разу відвідаю концерт 🇺🇦"

"Боже...як же я хочу до Вас на концерт....проклята війна зламала мою мрію,у мене навіть був квиток на Ваш концерт 3 березня...але в країну прийшла війна!Але я вірю, що у вільній Україні ми обов'язково зустрінемося!"

Нагадаємо, що Могилевська шокувала українців наслідками підриву Каховської ГЕС: можна пішки перейти Дніпро.

Раніше ми повідомляли, що Наталія Могилевська приголомшила українців своїм "оголеним" виглядом: "На себе не схожа".