Катерина під час війни активно спілкується з шанувальниками у соціальній мережі встаграмі.

Вона ділиться з ними подробицями особистого та творчого життя, новин від неї чекають майже 68 тисяч передплатників

Катя Нікітіна. Фото: скрин відео
Катя Нікітіна. Фото: скрин відео

Якось зірка розповідала шанувальникам, що вперше за час війни вона виїхала за межі Києва, щоб побачити, що сталося з Ірпенем після окупації. Важка і водночас моторошна подорож вона здійснила власним автомобілем і те, що вона там побачила вразило до глибини душі.

Кадри обстріляного Ірпеня. Фото: Youtube
Кадри обстріляного Ірпеня. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

А ще їй стало болісно від того, що це не просто зруйновані будинки – це поламані долі, обірвані людські життя. Повернувшись додому, Катерина не витримала своїх емоцій та виплеснула їх у соціальній мережі. Її відео зворушило до сліз шанувальників.

У коментарях шанувальники плакали разом із зіркою та написали:

"Я не дуже люблю вірші, але цей до сліз довів!!!! 😍"

"У саме серце🔥"

"Дуже щиро, тричі переглядала, дякую❤️"

Нагадаємо, що Катя Нікітіна з "Жіночого Кварталу" затягла гарну українку до свого ліжка: "Нас тепер троє".

Раніше ми повідомляли, що мобілізація прийшла і до "Кварталу 95"? Катя Нікітіна похвалилася формою та каскою. Зірка зараз активно займається підтримкою українських військових.