Відомий український актор Остап Ступка дав перше інтерв'ю після жахливої ​​аварії, яка сталась за його участю 5 квітня. Проте українці залишилися незадоволеними його розмовою з Олексієм Сухановим.

Ступка заявив, що не вважає себе злочинцем, а аварія, що трапилася, - це нібито послання від Бога про те, що б він "зупинився". При цьому жодної конкретики про саму аварію чи суд він не висловив, і про потерпілого теж не згадав. Натомість артист вирішив покластися на філософські роздуми, мовляв, доля послала йому урок.

Остап Ступка и Суханов, скриншот
Остап Ступка и Суханов, скриншот

Також акторові шкода, що багато українців записали його в "хулігани", а в очі колегам зовсім соромно дивитись.

"Ну, який же я злочинець? Я на першому судовому засіданні сказав, що це якийсь фатум і злий рок, не знаю що це таке", - сказав Ступка.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Більше того, Остап зазначив, що "це могло статися з ким завгодно", але саме йому Бог чи доля вирішили послати такий "злий урок". Наприкінці інтерв'ю артист навіть пустив сльозу, але не через аварію, а лише коли говорив про свою дружину.

У коментарях українці буквально вибухнули через слова актора. На їхню думку, сам факт того, що він сів за кермо п'яним – вже злочин. Також вони не вірять, що Ступка покаявся.

Коментарі до інтерв'ю зі Ступкою
Коментарі до інтерв'ю зі Ступкою

Раніше ми писали про те, що п'яний Остап Ступка на своєму Range Rover врізався в авто і хотів "домовитися" з поліцією: акторові загрожує до 3 років в'язниці

Як повідомляв Знай.ua, Ступка "кинув" водія, в якого врізався п'яним під час ДТП: постраждалий розповів деталі