Las Ketchup поділилися фотографією возз'єднання трьох учасниць через 20 років після їхнього культового треку 2000-х "The Ketchup Song".

Запам'ятовується трек із танцювальним божевіллям, що запам'ятовується, піднявся у світових чартах ще в нульових, і було продано більше 7 мільйонів копій по всьому світу. Проте з того часу пісня привернула нову хвилю уваги завдяки тренду в TikTok.

Гурт Las Ketchup, фото: Instagram
Гурт Las Ketchup, фото: Instagram

Інтерес привернув увагу до того, що сталося з іспанською жіночою групою після їхнього успіху у міжнародних чартах. Тепер фанати виявили, що троє учасниць, які також є сестрами, все ще працюють разом у музиці.

Люсія, Лола та Пілар Муньос поділилися своєю фотографією на сторінці своєї групи у Facebook у листопаді 2022 року з оновленою інформацією про те, що вони робили.

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"У Манчестері ми закінчили роботу з нашим колишнім менеджером, тепер ми поступаємося місцем новому етапу".

На знімку жінки показали, що вони зберегли свій колір волосся з оригінального музичного кліпу Las Ketchup, але відмовилися від простого образу маленької чорної сукні на користь грайливого панк-стилю, в якому клітина поєднується з темними кольорами.

Гурт Las Ketchup, фото: Instagram
Гурт Las Ketchup, фото: Instagram

Хоча музична кар'єра дівчат почалася успішно, гурт випустив другий сингл під назвою "Kusha Las Payas", який не мав такого успіху. Зрештою група повернулася до сімейного життя, перш ніж реформуватись у 2016 році для кількох виступів у Швеції та Мексиці. Потім вони знову возз'єдналися у 2019 році, щоб здійснити поїздку своєю батьківщиною, Іспанією, а також Болгарією. Група продовжує публікувати новини про свою діяльність у своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, що російська співачка Б'янка відзначилася огидними танцями у прозорій сукні: глядачів мало не вивернуло.

Раніше ми повідомляли, що 64-річну Мадонну знайшли непритомною: що трапилося зі співачкою.