Популярна співачка за кордоном підтримала дітей з України, які втратили батьків

Відео зустрічі співачка опублікована на сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Зустріч відбулася у Швейцарії після одного з футбольних матчів київського клоуду "Динамо. Суперником киян стала "Лозана".

Зустріч назвали Match For Peace, що у перекладі означає "Матч заради миру". До речі, він закінчився з рахунком 2:0 на користь команди Лозана, а відкривала його відома співачка Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Після матчу Настя зустрілася з дітьми-сиротами, які приїхали з Маріуполя. Співачка була вражена тим, як тепло її зустріли діти.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

"Боляче від того, стільки всього випало на долю цих дітлахів. Вони вже втратили найдорожче - своїх батьків. І побачили найстрашніше - війну. Яка забрала їх будинок і змусила переїхати в іншу країну", - написала Настя.

Також зірка зазначила, що про дітей добре опікуються їхні вихователі та місцева організація спільно з Посольством України.

"Вірю, що настане день, коли всі українські діти, що втекли від війни, повернуться додому — до мирної та успішної України.", — додала співачка.

Нагадаємо, що Настя Каменських знову отримала "ляпас" від незадоволених українців: "Патріотка ср*на".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських зізналася у серйозному алкоголізмі і навіть Потап не міг допомогти: "Було багато...".

Також стало відомо, що Настя Каменський за рік змінила свою думку щодо російськомовних пісень: "Ну, у нас реально...".