Якось, напередодні початку нового навчального року прима-балерина та легендарна суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар розповіла, чому вона сумує

Своїми думками вона поділилася у сфері соціальної мережі встаграм.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Слід зазначити, що Катерина не залишає своїх шанувальників. Вона активно спілкується з ними у соціальній мережі. Катерина часто публікує фотографії свого особистого та творчого життя, а також ділиться своїми думками та переживаннями.

Вона поділилася своїми переживаннями щодо організації навчального процесу під час війни. Катерина викладає у Київському державному професійному хореографічному коледжі. Адже ігнорувати повітряні тривоги є небезпечним для життя, особливо коли йдеться про дітей. А під час професійних дисциплін розігріті учні не зможуть бігати до бомбосховища та сидіти там кілька годин.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Катерана Кухар. Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Катерана Кухар. Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

А нещодавно вона розмістила чорно-біле фото в сторіс на якому написала, що нудьгує за мирним життям, яке було до 24 лютого. Фотографію вона підписала так:

"Безмежно сумую за тим відчуттям життя, що було до 24 лютого"

Нагадаємо, що суддя "Танці зі зірками" Катерина Кухар розповіла, як дитина ховалась від бомб: "Вона продовжує йти".

Раніше ми повідомляли, що прийма України Катерина Кухар розповіла, як син рятувався від росіян і йшов 8 годин пішки: "Як у пеклі, напевно".

Також стало відомо, що легенда "Танці зі зірками" Катя Кухар ховається у ванній з алкоголем, щоб "відпочити" від дітей.