Сергій Притула, відомий український волонтер, зробив заяву про зраду свого колишнього колеги, Андрія Молочного.

Він зараз проживає в РФ і підтримує російську пропаганду ще з 2014 року. Хоча до цього набув популярності на українському телебаченні.

Андрій Молочний, кадр з "Файна Юкрайна"
Андрій Молочний, кадр з "Файна Юкрайна"

Незабаром він навіть висловлювався щодо "фашистів" у Києві...

У своєму інтерв'ю Сергій Притула розповів, що він припинив будь-які зв'язки з Молочним відразу ж після закінчення зйомок серіалу "Файна Юкрайна", в якому обидва актори грали головні ролі. Це сталося влітку 2010 року.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

"Шляхи розійшлися влітку 2010 року, коли закінчилися зйомки... Потім були різні історії, коли Андрій почав писати ахінею про фашистів на вулицях Києва. Над цим можна було б посміятися, якби не одне але – це публічна людина ", - зазначає Притула.

Сергій Притула і Андрій Молочний, Файна Юкрайна
Сергій Притула і Андрій Молочний, Файна Юкрайна

Невідомо те, що змусило цю людину так різко прийняти риторику пропагандистів... хоча минуло вже стільки років, що вона давно мала зрозуміти - що правильно, а що ні.

"Жити в Україні та не мати проукраїнської позиції – в голові не вкладається", - додав Сергій Притула.

Нагадаємо, Ірина Білик прийшла до того, щоб розповісти правду про зрадницю Повалій і продюсера Ліхута : "Радіє тому, що відбувається"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Сватів" Железняк щиро не розуміє чому Зеленський почав ненавидіти росіян : це якась інша людина

Знай.ua писав, кума Ані Лорак Ліля Подкопаєва вирішила відмовитися від подруги, але українці незадоволені : "Ми, як мами, не можемо ..."