Чинний чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі, британський боксер Тайсон Ф'юрі, відреагував на спаринг свого можливого майбутнього суперника, українського боксера Олександра Усика.

Наш спортсмен провів тренування одразу проти двох бійців. Знімок з'явився на офіційній сторінці iFL TV Boxing у соціальній мережі Instagram і Тайсон Ф'юрі, звичайно ж, не міг пройти повз. Бо вже цієї зими, швидше за все, їм все ж таки доведеться зустрітися на рингу, чого не вдалося зробити в квітні поточного року.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Коли я відшльопаю тебе, маленька дупа, тобі здаватиметься, що там 10 бійців. Справжній бездомний", - заявляє Тайсон Ф'юрі в коментарях.

Тайсон Ф'юрі, скріншот: Instagram
Тайсон Ф'юрі, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Олександр Усик буде змушений провести обов'язковий захист свого титулу та вийти на ринг проти британця Даніеля Дюбуа.

Планується, що двобій відбудеться 26 серпня у Вроцлаві, Польща. Зі свого боку Тайсон Ф'юрі також анонсував свій наступний бій, але не розкрив ім'я свого майбутнього суперника. Залишається чекати будь-яких деталей про їхній спільний поєдинок, який може або відбутися, або ні.

Все залежить від того, чи вистачить сміливості Тайсону Ф'юрі вийти на ринг з Усіком і не "боротися" виключно за гроші.

Нагадаємо, екс-чемпіон світу відповів, чому Ф'юрі побоявся битися з Усиком: "Має удар, але..."

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Олександра Усика Катерина зважилася суперничати з Ліною Костенко: "Не потрібен привід"

Знай.ua писав, від Олександра Усика вимагають відео з вибаченнями і "правдою": бій з Тайсоном Ф'юрі може не відбутися