Відомий український виконавець, колишній чоловік Надії Дорофєєвої Володимир Дантес здивував шанувальників несподіваним "перфомансом" без трусів. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес активно допомагає воїнам ЗСУ, зокрема, особисто навідує їх на позиціях, а також проводить збори, щоб передавати захисникам необхідне обладнання.

Володимир Дантес, фото: YouTube
Володимир Дантес, фото: YouTube

Так цього разу Дантес вирішив привернути увагу українців до чергового збору і зробив це дуже яскраво. Співак зняв відео, як миється у душі абсолютно голий. Сам він зізнався, що останнім часом не просто привернути увагу до зборів грошей на потреби ЗСУ, тому влаштував такий "перфоманс" без трусів.

Голий Дантес. Фото: скрін instagram
Голий Дантес. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Ну важко привертати вашу увагу) А заради донатів на ЗСУ і таке не можу", - підписав ролик артист.

Реакція українців не забарилася.

"Треба було нижче камеру опустити, тоді збір був рекордно закритий", "Ось ти придумав! Класно!", "А чого так жарко стало?", "Швидкого збору Вам", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ми що ненавидимо один одного?": Володимир Дантес дуже захотів на весілля до Наді Дорофєєвої.

Також наш портал інформував, "Дякую, до побачення": Володимир Дантес розповів про те, як йому пропонували зняти програму у Криму.

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва все ж таки зіграла весілля з Кацуріним - Позитива та Потапа ніхто не бачив.