Ольга Сумська поділилася своїми відчуттями від того, що вперше виступила на сцені, починаючи з 24 лютого.

Про це вона розповіла на сторінці соціальної мережі instagram.

Ольга Сумська. Фото: скрін youtube
Ольга Сумська. Фото: скрін youtube

Слід зазначити, що початок війни для Ольги був дуже важким, до трагічних подій вона поховала рідну матір. Зірка дуже тяжко переживала непростий для всіх українців період. В інтерв'ю вона зізнавалася, що навіть не могла знайти ритуальницю службу, яка допоможе гідно проводити маму, адже Київ постійно обстрілювали.

Однак Ольга знайшла в собі сили, вона активно зайнялася волонтерством, а також допомагала не лише людям, а й тваринам, які теж страждають під час війни. Крім того, зірка повернулася до справи всього свого життя – акторської діяльності.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Ольга Сумська, фото: Знай.ua
Ольга Сумська, фото: Знай.ua

Вона розповіла шанувальникам, що нарешті з початку війни відбулася перша вистава за її участю у Києві "Майстер і Маргарита". На цьому зупинятись вона не збиралася зупинятися та планувала гастролі в інші міста України. Адже, на її думку, театр – це ліки для душі.

[quote author=""]"Перша вистава з початку війни... А відчуття таке, як учора... Душа потребує ліків... А театр лікує і об'єднує нас, як ніколи... Ми дякуємо Київу, а далі нас чекають міста - Біла Церква, Одеса! До зустрічі, рідні наші! Все буде добре! ✋🏻🇺🇦", - написала зірка минулого літа.

У коментарях шанувальники подякували Ользі та написали:

"Ви прекрасні😘Дякую за добрі справи 👍🏼"

"Мої привітання!!! Бережіть себе та своїх близьких!🇺🇦❤️"

Нагадаємо, що Ольга Сумська не змогла стримати сльози перед хлопчиками: "Господи, збережи!"

Раніше ми повідомляли, що Ольгу Сумську визнали невинною: "Ніхто з них не має права судити вас".