Російські музиканти вже не знають, як їм заробити побільше грошей в своїй країні, економічна ситуація в якій зараз знаходиться на самому дні.

Нещодавно російська співачка р-н-б Б'янка вирішила засвітити перед шанувальниками своєю оголеною "п'ятою точкою".

Нещодавно вона дала концерт, під час якого вийшла на сцену в незвичайному вбранні чорному боді, панчохах і піджаку, який не прикривав сідниці артистки.

Б'янка. Фото Instagram
Б'янка. Фото Instagram

Під час виконання пісні вона повернулася до публіки задом, і всі побачили, наскільки сильно вона набрала зайвих кілограмів за останній час.

Видно, що Б'янка не дуже слідкує за своїм раціоном та не відвідує спортзал.

Багатьом росіянам здалось, що вона просто забула вдягнути низ, і засвітила своєю попою на всю країну.

Б'янка. Фото Instagram
Б'янка. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Слід зазначити, що навіть в інших, більш скромних образах, Б'янка все одно має розповнілий вигляд - на тлі чого вона почала стрімко набирати вагу незрозуміло.

Багато хто підозрює, що у Б'янка має певні проблемі зі здоров'ям.

Б'янка. Фото Instagram
Б'янка. Фото Instagram

Після такого ганебного виступу, в соцмережах виконавицю легендарної пісні "Були танці" закидали негативом - коментатори переконані, що світити свою п'ятою точкою у такому віці дуже соромно:
"Какой ужас!","Полная деградация русни","А всем впаривают, что Европа развращенная и т.п. оно, понятно, что свои жопы это что то чистое и девственное","Люди, не дивіться! Як це теперь забути 🙈🤢"

Раніше портал Знай повідомляв, знайшовся аматор російської творчості: спочатку герой, а потім вибачення та повістка.

Також наш портал інформував, путіністи Басков та Лепс фінансують вбивства українців: пообіцяли платити за кожен Leopard.

Крім того, ми писали, путініст Григорій Лепс поплатився за обіцянку платити окупантам за Leopard: Басков на черзі.