Стало відомо, чи спілкується Лілія Подкопаєва з найкращою подругою, яка зараз у Росії

Про це вона розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Лілія Подкопаєва, фото: Instagram
Лілія Подкопаєва, фото: Instagram

Як відомо, 24 лютого 2022 року Подкопаєва перебувала у США. Зірку почало трясти, у неї почалася паніка і нерозуміння як таке може статися у 21 столітті і що наші так звані "друзі" можуть таке зробити.

Як розповідає Ліля, вона навіть не намагалася зв'язатися із найкращою подругою Ані Лорак. На її думку, мовчанням артистка промовисто висловила свою позицію.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Я нічого їй не писала. Мені здається, що мовчання буває дуже чутним чи гучним. Ні Ані Лорак, ні її представник не зробив жодної заяви. Жодного. Тому ми робимо висновки, що вона зробила те, що вона хотіла зробити... Я чекала, бо кожен голос має значення. Кожен голос із такою кількістю фоловерів, шанувальників – це такий щит, який треба було виставити. Тому що щодня вмирають діти, і ми як мами не можемо цього припускати", - сказала гімнастка.

Ані Лорак. Фото: Youtube
Ані Лорак. Фото: Youtube

У коментарях шанувальники написали:

"Видно по Лілії як їй боляче, і всі ми я впевнена пережили такий момент, всі ми втратили друзів і навіть рідних, але нам потрібно триматися і жити далі, тому що ми того стоїмо, наша нація незламна і найдобріша у світі. 💛💙 все буде Україна!"

"Довго всі чекали щось почути на рахунку Лорак…сум"

Нагадаємо, що кума Ані Лорак Подкопаєва згадала про злочини окупантів у Донецьку та захотіла помсти: "Ізолювати".

Раніше ми повідомляли, що зрадниця Ані Лорак показала себе "після всього" в обіймах нового "коханого": "Лисий, не псуй собі ауру".