У вихованні своїх дітей ми часто переймаємо ті методи, якими користувалися наші батьки, навіть якщо клялися так не чинити зі своїми крові у майбутньому.

Тема батьків та дітей стала головною у випуску проекту "Дорослі дівчатка", де Маша Єфросиніна та Оля Полякова діляться з українцями своїми секретиками, правилами та думками про життя.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Маша Єфросиніна вважає, що треба вчасно сепарувати себе від дітей, щоби не нашкодити їм. Вона згадала фразу своєї 18-річної дочки Нани, яка в моменти причіпки телеведучої просто відповідає: "Мамо, взагалі-то я - твоє рішення. Це твої проблеми" і Маша замовкає, адже дочка не просила її народжувати.

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

На це Оля Полякова парирувала ще яскравішим виразом своєї дочки Маші:

"А мені Валерчик каже: "Ти хочеш сказати, що в тебе г * внянная дочка? Так не треба було її через ж * пу народжувати ". Вона в мене дуже гуморна".

Маша і Оля Полякови, фото з Instagram
Маша і Оля Полякови, фото з Instagram

Маша Єфросиніна відповідає, що вона у підлітковому віці не посміла б таке говорити своїй мамі.

"Потім настає етап, коли ми стаємо матерями і робимо те саме зі своїми дітьми... Я помічаю, як я поводжуся зі своєю Машею. Мені хочеться покритикувати її, десь смикнути, але я борюся з собою. Коли в мене з'явилася друга дитина, то я почала добріше ставитися до першої дитини.Я з досадою кажу, чому моя Маша мала бути цим пробником, з яким я робила багато помилок.Не народжуйте дітей у ранньому віці, коли ви не сформовані, як особистості. ви не розумієте, що ця людина маленька, вона вам нічого не повинна, але й нікуди подітися від вас не може" , - підсумувала Полякова.

Нагадаємо, що Олю Полякову намагалися зґвалтувати: " Вивозили до лісу...".

Раніше ми повідомляли, що Маша Полякова не посоромилася показати, чи має труси під штанами: футболка вже злетіла.